Będzie specjalna, neapolitańska pizza
Z pewnością będzie to wiosenny powiew świeżości na radomskim rynku gastronomicznym, bo właściciele chcą dość często zabierać nas w podróże kulinarne i zmieniać kartę co sezon. - Menu będziemy zmieniać zgodnie z tym, co jest na rynku. Czyli świeże produkty, sezon i kuchnia autorska - te trzy rzeczy definiują naszą kuchnię, a nie kierunek geograficzny. Tego się trzymamy. I krótka karta, staramy się, żeby nie było tych dań dużo, żeby klient miał ograniczony wybór, natomiast dajemy klientowi wybór na innej zasadzie, takiej, że ta karta będzie się zmieniać - zachęca Mateusz Nowak. Restauracja przygotowuje też specjalną, neapolitańską pizzę, której nie spotkamy w żadnym, innym miejscu w mieście.
Odwiedzać "Kraft" będzie można od soboty, codziennie od godziny 9 do ostatniego klienta.
Wszystkie komentarze