Wiêcej
    Komentarze
    Kolejne ¦wiêto Chleba bez chleba (prawdziwego).
    Jaki jest sens organizowania tej imprezy, je¿eli g³ównymi jej atrakcjami jest pe³ne polepszaczy przemys³owe pieczywo Gajdy i Fogla?!
    By³em w pi±tek, znalaz³em tylko jedno stoisko z chlebem na zakwasie.
    W sobotê by³em w Busku, odbywa³y siê tam Polskie Kulinaria 2021. Na Jarmarku Norbertañskim, im towarzysz±cym, mo¿na by³o kupiæ prawdziwy chleb z Wielkopolski i z Siedlec. W sierpniu na jarmarku na Mazurach kupowa³em chleb z Ciechanowa. Jak to jest, ¿e na inne imprezy przyje¿d¿aj± wystawcy z odleg³ych rejonów Polski? W niedzielê by³o jeszcze ¦wiêto Chleba w Tokarni pod Kielcami, mo¿e radomska impreza jest w z³ym terminie? A mo¿e z jej organizacji nale¿y wykluczyæ producentów przemys³owego pieczywa i dostawców chemii ich zaopatruj±cych?
    ju¿ ocenia³e(a)¶
    0
    0